Open dagen

Bent u stomadrager?

Bezoek dan een van de Open Dagen in onze fabriek in Roosendaal. U kunt het productieproces zelf zien en vragen stellen aan een stomaverpleegkundige. 

Bent u ook benieuwd hoe stomaproducten worden gemaakt? Wilt u zelf zien hoe het productieproces, kwaliteitsbewaking en verzending van stomamaterialen worden verzorgd? U bent van harte welkom in onze fabriek in Roosendaal! Speciaal voor u worden er op verschillende data Open Dagen georganiseerd in de enige Nederlandse fabriek waar stomaproducten worden gemaakt. Gratis een dagje uit: leuk en leerzaam! 

Vanwege de maatregelen die we binnen het bedrijf moeten nemen i.v.m. corona hebben wij nog geen nieuwe data kunnen plannen.

U kunt wél uzelf aanmelden, dan komt u op onze wachtlijst en zodra wij weer dagen hebben gepland, wordt u als eerste benaderd. Vul uw gegevens in op onderstaand aanmeldformulier.

Productieproces van stomamateriaal

Tijdens het productieproces kunt u zelf zien hoe stomamateriaal wordt vervaardigd. Uiteraard kunt u rechtstreeks vragen stellen aan de medewerkers. Naast de rondleiding door de fabriek, is er een interessant programma voor u samengesteld, zoals een quiz, workshops over bewegen met een stoma, huidproblemen, ontwikkelingen in de stomazorg. Ook is er de mogelijkheid om een stomaverpleegkundige te raadplegen.

Uiteraard wordt er ook voor de innerlijke mens goed gezorgd: een heerlijk uitgebreide lunch, koffie en thee staan voor u klaar. Tijdens de pauze is er gelegenheid om met andere stomadragers van gedachten te wisselen.

 

 

Aanmeldingsformulier

U kunt zich middels het formulier aanmelden. Wilt u liever uw aanmelding persoonlijk aan ons doorgeven? Bel dan tijdens kantooruren naar: 0800-3300010.

* = verplicht invulveld

Ik neem een introducé mee
Ja, EuroTec mag mij informatie toesturen over stomazorg, services en nieuws. Graag houden wij u op de hoogte over o.a. nieuwe producten en programma’s voor stomadragers en andere informatie die relevant voor u kan zijn.

We informeren u via e-mail, post of telefoon. U kunt zich hiervoor op elk moment uitschrijven door contact met ons op te nemen op 0165-551226 of door een e-mail naar info@eurotec.nl te sturen.

Hoe we met uw gegevens omgaan:

Wij hechten er belang aan zorgvuldig om te gaan met uw persoonlijke gegevens. In onze privacyverklaring leest u alle informatie over de manier waarop we met uw persoonlijke gegevens omgaan.